Våra partners

För att kunna vara riktigt bra på det vi gör så behöver vi bra partners.
Här följer några av de viktiga som vi samarbetar med.

Schneider Electric

Ett globalt, innovativt och ansvarstagande företag
Som global specialist inom energihantering och automation med verksamhet i mer än 100 länder, erbjuder Schneider Electric integrerade lösningar inom ett flertal marknadssegment, med ledande position inom bostäder och fastigheter, industrier och maskintillverkning, energi och infrastruktur samt datacenter och nätverk. Med fokus på säker, pålitlig, effektiv och grön energi uppnådde företaget, med över 170 000 medarbetare, en omsättning på 25 miljarder Euro under 2014, tack vare drivkraften att hjälpa individer och företag att få ut mesta möjliga av sin energi.

Läs mer om Schneider Electric här

Eio

SG ARMATUREN

Design och funktion
SG:s armaturer tas fram i och samarbete med internationellt erkända industriformgivare och utvecklas med fokus på enkel installation, funktionalitet och okomplicerad struktur. Vi satsar helhjärtat på en kontinuerlig produktutveckling för att åstadkomma ett komplett utbud av de allra bästa tekniska lösningarna.

Gängse klimatförhållanden ställer stränga krav på rätt val av material i belysningsprodukter, både för inomhus- och utomhusmiljö. Vi är stolta över att kunna uppfylla samtliga villkor för såväl material av högsta kvalitet som för en adekvat återvinning.
I tillverkningsprocessen för både inomhus-och utomhusarmaturer, betonar SG användandet av högkvalitativa legeringar i alla material.
Produkterna går egenom en mycket strikt kvalitetskontroll och uppfyller gällande europeiska standarder och säkerhetsföreskrifter.

Läs mer om SG Armaturen här

Compare IT

Compare-IT

Smarta hus
Compare-IT  är ett innovativt företag med lång erfarenhet inom byggnadsautomation. Företaget grundades 2001 och har verkat som rådgivande konsulter till flera av de största konsultföretagen i Sverige och driftsatt flera av landets största installationsbussprojekt.

Idén till vårt egenutvecklade system, Nordic-System uppkom då slutkunderna klagade på komplexa och dyra entreprenader. Komplexiteten skapas då många olika anläggningsdelar ska integreras i samma system. Denna lösning medför gränsdragningsproblem mellan entreprenaderna. Komplexiteten medför att kostnaderna skenar iväg.

Compare-ITs lösning  är separata anläggningsdelar för t.ex. belysning, värme, larm och markis. Separata anläggningsdelar förenklar driftsättningen och främjar därmed konkurrensen. Den lägre komplexiteten medför även färre antal arbetstimmar och därmed reducerad kostnad.

För att ytterligare reducera kostnaderna i form av arbetstimmar har Compare-IT fokuserat på följande:

1. Att minska arbetstiden för elkonsulten eller elinstallatören vid projekteringsarbetena genom initialt arbete av användaren.

2. Att förenkla programmeringen så att alla installatörer och de flesta användare kan programmera anläggningen själva utan en handdator med specialmjukvara

3. Att stärka användaren snabbt och enkelt själv skall kunna komplettera/ändra funktioner utan att behöva anlita en elinstallatör.

Målet med Nordic-System är att medverka till en bättre miljö, ökad bekvämlighet och säkerhet för användaren. Detta skall ske genom att leverera hög kvalitet till attraktiva priser och använda miljövänliga komponenter i produkterna. För att korta transporterna eftersträvas användning av svensktillverkade delar.

Läs mer om Compare-IT här

Compare IT

Hide-a-lite

Ledande inom modern belysning
CHide-a-lite har en lång erfarenhet av att arbeta med modern belysning anpassad för det nordiska klimatet. Vi har arbetat med belysning i över sextio år och är idag drygt femtio anställda med huvudkontor och lager i Bankeryd utanför Jönköping. Belysningen marknadsförs och säljs under det egna varumärket Hide-a-lite. I vår produktutveckling har vi tre värdeord: teknik, design och funktion. Dessa egenskaper ger en snygg armatur med den senaste LED-tekniken samt att den har funktioner som förenklar installation och användning. Detta gör det både hållbart och lönsamt för dig. Vi jobbar med att göra vårt erbjudande så attraktivt som möjligt för våra kunder. Genom att bland annat tillhandahålla en tekniskt kunnig kundsupport, kostnadsfri ljusplanering och möjlighet till kundanpassade produkter, vill vi kunna ge våra kunder en bra upplevelse och god service.

Läs mer om Hide-a-lite här

Compare IT

Gira

Kvalitet och innovation
Företaget Gira grundades 1905 och hör till de främsta tillverkarna inom elektroteknik-industrin. Framtidsorienterad teknik och flexibla lösningar förbundet med hög designkvalitet – det är vad smart installationsteknik från Gira erbjuder: automatisk ljusstyrning, tidsstyrd temperaturreglering, bekväm porttelefon, integrering av säkerhetssystem och många andra funktioner för mer komfort, säkerhet och lönsamhet.

Läs mer om Gira här

Eio

Elektriska Installatörsorganisationen

Vi utvecklar elteknikbranschen
Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi har 2 800 medlemmar med sammanlagt 26 500 anställda.

90 procent av EIO-företagen har färre än 25 anställda. Våra medlemsföretag jobbar inom hela näringslivet, till exempel med industri, byggverksamhet och tele, data och säkerhet. Konsumentmarknaden är ett annat intressant område.

Bravida, Caverion (fd YIT), Imtech (fd NEA-gruppen) och Midroc Electro är några av de största medlemsföretagen.

EIOs huvudkontor finns i Stockholm. Vi har dessutom elva distriktskontor – uppdelade i fyra regioner – på tio orter runt om i Sverige.

Sedan 1906 – alltså i över hundra år – har vi på EIO arbetat med att stärka medlemsföretagens och elteknikbranschens konkurrenskraft. Det gör vi genom att driva frågor där EIO och medlemsföretagen gemensamt kan nå längre än vad en enskild medlem kan. EIO bedriver till exempel lobbyverksamhet och opinionsbildning och organisationen är remissinstans i viktiga frågor som rör branschen.

Läs mer om Eio här

kontakta oss så berättar vi mer

Håkan Törnqvist | Kreerande elinstallatör

Pin It on Pinterest